Цитата: Logo VAZ от 14.02.2017 07:36:47Даже учителю без стажа и опыта, без любых доплат начислят сейчас 5246 гривен. Это минимум. В 2011-м начислили бы 800 гривен - помню как тогда все ржали что зарплата начинающего учителя ниже на 160 гривен повышенной стипендии.
Посмотрел откуда цифирь. От Гройсмана. И практически в тех же фразах.
Бюджет 2017: зарплата учителя составит 5266 гривен
На внеочередном заседании правительства министр социальной политики Андрей Рева
сообщил, что в проекте Государственного бюджета на 2017 год были учтены предложения Министерства образования и науки, в результате чего зарплата учителей будет повышена на 2 тарифных разряда.
http://ru.osvita.ua/school/52821/При этом комментарии к сообщению на профильном сайте заставляют «радостно» биться сердца всех свидомых патриотов:
Для Учитель: Нам не підвищили, Харківська обл., Красноградський р-н. Пояснили тим, що на це немає відповідних документів з Міністерства й коштів у місцевому бюджеті, а субвенції з держбюджету не надійшли. Може, хто підкаже номер гарячої лінії чи просто десь роз’яснить "простим смертним" учителям, від кого залежить оте підвищення на 2 розряди...
08.02.2017 в 17:26
Комментировать
Алла
Работаю библиотекарь на пол ставки в сельской местности какая у меня должна быть зарплата?у меня 9розряд.
04.02.2017 в 08:43 Ответить
пЕДИК
Шановне панство;СПРАВА ЖО,,А гРОЙСМАН ЦЕ ПРОСТО КРАСУНЧИК,ЯК КАЖУТЬ гЕЙ ПЕТЕСОН ОДИН А ІНШІ ТО П....И.СЛАВА уКРАЇНІ.ГЕРОЯМ СЛАВА
02.02.2017 в 20:43 Ответить
Аня
Чому вихователь отрумує зарплату меншу за прибиральника службових приміщеь? Для чого вчитися? якщо можна після школи відрзу отримувати таку саму зарплату, як і після іуніверситету. Поясніть?
02.02.2017 в 11:37
Тетяна
Для Аня: Вам не здається, що не тут і не тим ви питання задаєте? Реформатори у нас такі... Ковтайте і офігівайте. Не тільки вихователів "зобідили"... Всі шоковані і всюди чути :"Бла-бла-бла.." Найгірше, що НІЧОГО ми не змінимо і залишиться просто терпіти, терпіти, терпіти. А як поснити дитині тепер навіщо їй вчитися, коли вона несамовитими зусиллями вступила на той факультет, про який мріяла, провчилася три сесії на "відмінно" і залишилася без стипендії!!!!!!!!!! Бо наскільки гарна, сильна група, що всі діти старалися і вирішили все соті бали при нарахуванні стипендії! (А у всіх сесія закрита на "відмінно" і діти пересварилися словесно поміж собою, це жах!) Але ж - ЗАКОН НЕ МАЄ ЗВОРОТНЬОЇ СИЛИ!!!! ТЬХУ! Дитина любила свою країну, а тепер ми з нею разом (я на своїй роботі також) обпльовані: я - "уравніловкою з тех.персоналом", вона - непотрібністю як спеціаліст майбутній і знищена у своїх сумлінні та стараності.
02.02.2017 в 13:09
Комментировать
Анна
Почему не подняли зарплату как до 5266 грн как обещали? Вместо этого выплатили зарплату на 800 грн меньше декабрьской. Вместо оклада 5266, дали оклад 2786 грн. С вычетом налогов, то результат зарплаты учителя еще меньше... И где же ваши клятвы поднять зарплаты учителей на 50%?! Заврались!!!
01.02.2017 в 17:36 Ответить
Юлія
Справді бажання працювати нема ніякого, скрізь одна несправедливість, а як її побороти не знаєш!
31.01.2017 в 20:39 Ответить
оля
Дошкольное образование никому не нужно! Только слышно, что воспитатели изверги, сады ужасные, только забывают, что сады забыли когда в государстве поддерживали последний раз. Воспитатели самые взяточники, все зло в стране от них. Вот какое отношение. Уважаемые коллеги, если это так, давайте все хотя-бы отдохнем недельку все вместе. Может вспомнят о нас!
31.01.2017 в 19:49 Ответить
Юлія
Пропоную відмінити вищу освіту вихователя. Чому я отримала зарплату таку як і няні, що не мають педагогічної освіти, і не навчалися 5 років у вузі? Де справедливість? Не бачу сенсу мого навчання! Що вже говорити про повагу до вихователя, ми нікому не потрібні, про нас просто забули!
31.01.2017 в 09:41
Тетяна
Для Юлія: Хіба тільки про вас забули... А що казати мені, бюджетниці, з 2 вищими освітами і величезною матеріальною відповідальністю (бухгалтер), коли наша прибиральниця і я отримали однакову зарплату за січень? Вона зранку прибрала на тяп-ляп, 3-4 часа чаї поганяла і о 15-00 вже вдома. Супер-справедливість!!! Навіщо вчилася? Навіщо червоний диплом мені? Ось і виходить, що сама "козирна" посада зараз (у нас) - це прибиральниця!
31.01.2017 в 14:42
Юлія
Для Тетяна: дуже не приємна ситуація складається відносно цієї мінімалки, якось держава не подумано і безвідповідально поставилася до підвищення , люди вже пересварилися . Якщо надалі нічого не зміниться, молодь не захоче навчатися. Навіщо витрачати свій час, сили і кошти, якщо зарплата що у прибиральниці що у бугалтера одна і та ж.
31.01.2017 в 19:17
Комментировать
светлана
Извините, я не понимаю, где и у кого так увеличилась зарплата?! Моя зарплата увеличилась на 600 грн, при работе на 1,5 ставки!!!! Скажите у всех сняли 20% надбавку за престижность?
30.01.2017 в 14:36 Ответить
катерина
объясните, почему учителя получили повышенную зарплату, а воспитатели получили на уровне техперсонала?У нас не то пед образование, мы недопедагоги? Тогда отмените пед образование в ДНЗ, со всеми утренниками, планами, занятиями, а главное- ответственность за жизнь детей- мы же так недо...Чем думали Рева и Гройсман не понятно,это специально сделано, чтоб себе еще хватило?Я не могу понять как такое можно было сотворить, в голове не укладывается, и главное тихонечко так, чтоб никто не знал , просто ножом в спину-ДОРОГАЯ НЕНЬКА УКРАІНА!
30.01.2017 в 10:10
Вихователь
Для катерина: Я вихователь. Давайте голосно заявляти про себе , звертатися у профспілки та вимагати з людей, які за наш рахунок отримують зарплати , дій. Ми всі не задоволені, але нічого не робимо, щоб на нас почули.
ЗЫ. Встрепенулись все. В том числе воспитатели детских садиков. Не переводил на русский, но, думаю, и так все понятно. Там кстати еще и голосовалка очень выразительная по поводу этого так называемого повышения. Правительству не верит 55%, а еще 20% считают, что этим «повышением» можно только подетереться.
Hasta la Victoria siempre!
Дошли до Берлина, дойдем и до Нью-Йорка!