Ярош сложил полномочия "провідника" "Правого сектора"
При этом он отметил, что остается националистом, государственником и революционером.
об этом внефракционный народный депутат Дмитрий Ярош написал на своей странице в
Facebook.
"Побратими!
8 листопада у Києві відбулась конференція керівного складу Правого сектору. Метою, задекларованою організаторами - частиною Проводу ПС - було напрацювати робочі матеріали для підготовки всеукраїнського з'їзду НВР ПС, стати об'єднуючим фактором для українських патріотів, підготувати революційну концепцію протидії зовнішнім і внутрішнім ворогам. Натомість ініціатори та деякі учасники зібрання взяли на себе нелегітимні функції: визначення стратегічного напряму розвитку ПС та обрання ще одного Проводу, де мені виділено посаду Провідника.
Весь час існування ПС я провадив актив і бійців бойових частин і підрозділів в національно- державницькому напрямку. Збереження державності, започаткування в ній якісних, революційних змін на благо нації - це ті завдання, які я ставив перш за все перед собою, а по-друге - перед керівництвом ПС, ДУК та всім членством. Для мене, як і для багатьох з вас, створення УССД і боротьба за неї - не порожні слова, а зміст життя.
P.S. Из комментов на фейсбуке - цэ зрада. это конец ПС, продался, столько с ПС погибло в Ато и всё зря и т.д.